Vi tilbyr

Vi i Strømø Digital vet hva som skal til for å lykkes i sosiale medier. Vi tilbyr derfor en rekke tjenester innen digital markedsføring.

Drift og innholdsproduksjon sosiale medier

Sosiale medier er viktig og vil være viktig for bedrifter å være synlige på i fremtiden. Her ligger et stort potensiale i å få flere kunder og økt omsetning. Vi hjelper dere med å være synlige i sosiale kanaler som Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok og LinkedIn. Sammen finner vi de kanalene som passer din bedrift og kunder best, for å utnytte mulighetene og gevinstene som ligger i sosiale medier.
Vi tilbyr drift av sosiale medier på abonnement, hvor du får fast innhold hver uke som vi legger ut for deg. Vi overvåker dine kanaler, og sender deg rapport en gang per måned.
Vi tilbyr ulike abonnementer tilpasset bedriftens behov, antall kanaler du ønsker å være på og budsjett.  Innholdet vi lager til dine kanaler er tilpasset bedriftens identitet og målgruppe.
Våre innholdsprodusenter er dyktige til å finne bedriftens «eget språk» og hvilket innhold som garanterer gode resultater.

Foto og film

Foto og film er viktig å bruke på sosiale medier, for å formidle budskapet på riktig måte og oppnå gode resultater. Spesielt er det viktig med korte snutter til Reels og Stories. Film får som regel veldig god rekkevidde i alle kanaler, og er derfor svært viktig å bruke. Vi tilbyr i tillegg alt fra korte snutter til Reels og Stories til større reklamefilmer. Innen foto tilbyr vi foto til innhold i sosiale medier, ulike andre digitale kanaler men også fysiske produkter som brosjyrer, magasiner m.m.
Vi tilbyr foto og film både som enkelt oppdrag eller abonnement.
Vår foto- og filmprodusent Mustafa Battal er svært dyktig på både foto og film, og har vunnet flere priser for sine kortfilmer. Han har jobbet for flere reklamebyråer og jobber også med manus og produksjon av sin nye kortfilm.

Strategi & rådgivning

En god strategi er bærebjelken for å lykkes på sosiale medier. Flere selskaper glemmer at digitalisering og sosiale medier bør være en del av selskapets forretningsstrategi. Vi kan hjelpe deg med å lage en god strategi.

Trenger du en sparringspartner? Vi kan også hjelpe bedrifter med rådgivning av valg av kanaler, hvordan nå riktig målgruppe og annen rådgivning innen digital markedsføring.

Digital Annonsering

Treff de rette menneskene med å annonsere på riktig sted. Vi gjør deg synlig i sosiale medier med kreative og effektive annonser for din bedrift. Vi kan hjelpe deg med annonsering i sosiale medier som Facebook, Instagram, Snapchat, TiKTok og LinkedIn. Vi tilbyr også annonsering i Google Ads eller hos våre samarbeidspartnere som Schibsted. Vi kan også hjelpe deg med annonsering i tradisjonelle medier.

Markedsinnsikt

Markedsinnsikt er viktig for å skaffe innsikt i hva kundene og markedet prater om. Vi følger med på det folk skriver om og som har betydning for din bedrift. Vi følger også med på alle trender og statistikker. Vi evaluerer også alt innholdet vi legger ut på sosiale medier, og bruker innsikten vi har til å evaluere innholdet og kampanjene. Våre kunder får en månedlig rapport om de kanalene vi drifter for dem.

Grafisk design og animasjon

En bedrifts grafiske identitet er svært viktig, da det ofte er en potensiell kundes førsteinntrykk av bedriften, i tillegg til å være et viktig element i merkevarebygging. Dette er noe vi tar på alvor og ønsker å hjelpe våre kunder med å finne deres unike identitet som kan tas i bruk både i digitale settinger og gjennom trykksaker.

Våre dyktige designere hjelper dere med alt innen grafisk design. Enten dere trenger en helt ny visuell profil, eller oppgradering av den eksisterende profilen, så fikser vi det. Mange bedrifter behøver også presentasjoner, som vi med glede kan utvikle for dere. Til sosiale medier kan vi lage forsidebilder, bilder til innhold, i tillegg til å redigere bilder. Vi har også erfaring med å lage illustrasjoner og motion graphics, som begge kan skape ekstra liv og røre i deres grafiske profil. Har dere behov for design av trykksaker, slik som brosjyrer, visittkort, bannere og lignende så bistår vi gjerne med dette. Vi samarbeider med flere trykkerier i området som alle leverer trykksaker av høy kvalitet.

Nettsider og Nettbutikk

Vi tilbyr nettsider og nettbutikker med flotte skreddersydde løsninger. Sammen skaper vi kundereiser med sjel med ditt budskap i fokus. Sammen trekker vi frem hva som skiller dere ut i fra konkurrentene i markedet med godt design og innhold på nettsiden/nettbutikken.

Vi ønsker å lage løsninger som er enkel for deg som kunde å bruke. Vi bruker i hovedsak WordPress, men også Squarespace for de kundene som ønsker det. For nettbutikker bruker vi Shopify og WooCommerce.

Kundeklubb & Nyhetsbrev

Vil du nå ut til dine kunder gjennom kundeklubb og nyhetsbrev? Vi kan opprette kundeklubb og sende ut nyhetsbrev for deg. Vi bruker Campaign Monitor og Mailchimp til å sende ut nyhetsbrev. 

Kurs & Workshops

Er du klar for å gi deg og dine ansatte den kompetansen som trengs for å løfte deres sosiale medier til nye høyder?

Å ha en god og grunnleggende kunnskap om sosiale medier og digital markedsføring er i dag viktig for alle bedrifter. Vi holder både kurs, workshops og foredrag i digital markedsføring og sosiale medier.

Kontakt oss her

Kaigata 1
5528 Haugesund

Skriv til oss

  • 1
  • 2
  • 3

Hva heter du?

Hva heter du?

Hva er din Email?

Hva er din Email?

Hva ønsker du å fortelle oss?

Hva ønsker du å fortelle oss?