Skip to main content
Nyheter

Starter eget selskap

By 15/06/2020juli 29th, 2021No Comments

Midt i disse korona-tidene har jeg nå startet mitt eget selskap, Strømø Digital. Vi er et digitalt byrå med fokus på godt innhold i sosiale medier. Vi vet at bedrifter som er synlig på sosiale medier og har en god digital strategi får flere kunder og økt omsetning. Vi vil bidra til at flere bedrifter åpner øynene for sosiale medier. Dette er spesielt viktig i disse tider.

    • Blant annet tilbyr vi:
  • Etablering på sosiale medier
  • Vi drifter de sosiale mediene for deg
  • Vi drifter og etablerer din nettside, Google konto m.m.
  • Utarbeider strategi
  • Innholdsmarkedsføring
  • Jeg tar alle bilder og video selv
  • Markedsinnsikt. Hvem og hva skriver folk om dere?
  • Kurs/workshops/webinarer – Digital annonsering

Dette er noe av hva jeg tilbyr. I hovedsak skal jeg hjelpe små og mellomstore bedrifter som ikke har tid eller råd til å gjøre dette selv/ansette noen i en slik stilling. I tillegg vil jeg samarbeide med noen lokale aktører innen foto, video og reklame.

For mer informasjon om hva vi tilbyr, følg med her eller sjekk nettsiden vår. Vi vil også fremover gi gode tips og råd på bloggen vår og på vår Facebook-side.

Ta gjerne kontakt med meg om din bedrift trenger hjelp. Gleder meg til å høre fra deg!