Vår historie

Strømø Digital er et kreativt digitalt byrå med fokus på godt innhold i sosiale medier. Vi holder til i kystbyen Haugesund, på vakre Vestlandet.

Starten

Første april 2020 ble Strømø Digital AS stiftet av Camilla Klovning Strømø, midt i korona-krisen. Å hjelpe bedrifter med å være synlig digitalt og på sosiale medier er noe Camilla alltid har brent for. Hun har lang erfaring og utdanning blant annet innen sosiale medier, markedsføring og ledelse. Hun startet sin første bedrift som 20-åring, har vært aktiv i lokalpolitikken og har flere verv i private og offentlige virksomheter.

Vekst

På kort tid fikk vi mange nye spennende kunder, og Camilla ansatte hele tre nye ansatte i løpet av 2020: innholdsprodusent Camilla Degnov, digital designer Sunniva Lee Paulsen og innholdsprodusent/grafisk designer Ida Smedsvig. Alle tre har lang erfaring og høyskoleutdannelse innen sine fag. I 2021 ble James Persson, tidligere gründer av Assist og investor i ulike selskap – medeier i Strømø Digital AS. Vi ansatte også Marius Fjeldbu som webutvikler og Mustafa Battal som foto- og filmprodusent.

Arbeid

Sammen har vi jobbet med mange forskjellige bedrifter, foreninger og lag. Vår tilnærming er derfor basert på teori og erfaring. Vi vet at bedrifter som er synlig på sosiale medier får flere kunder og økt omsetning. Vi vil bidra til at flere bedrifter åpner øynene for sosiale medier.

Derfor gleder vi oss til å høre fra deg!

Kontakt oss her

Kaigata 1
5528 Haugesund

Skriv til oss

  • 1
  • 2
  • 3

Hva heter du?

Hva heter du?

Hva er din Email?

Hva er din Email?

Hva ønsker du å fortelle oss?

Hva ønsker du å fortelle oss?